Ατομικό για τρεις στον Παναθηναϊκό

Ατομικό για τρεις στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ατομικό για τρεις στον Παναθηναϊκό

bet365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, με τον Γιάννη Αναστασίου να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής.

Έχοντας ήδη υποδεχθεί τους διεθνείς παίκτες και έχοντας μοιράσει συγχαρητήρια, ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να επαναφέρει όλο και περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες Σούπερ Λιγκ, τονίζοντάς τους τις δυσκολίες για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε και στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων 5 εναντίον 5 σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα