Ευχαριστήρια ανακοίνωση Κισσαμικού με «καρφιά»

Gazzetta team
Ευχαριστήρια ανακοίνωση Κισσαμικού με «καρφιά»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Ιωνικό για τη φιλοξενία, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την συμπεριφορά μερίδας οπαδών του εξέδωσε η διοίκηση του Κισσαμικού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Καστελίου στην ανακοίνωση τους, κάνουν λόγο για κλοπή αθλητικού υλικού από τον πάγκο τους με τη λήξη του αγώνα, αλλά και για πέτρες που πέταξαν φίλοι των «κυανολεύκων» στο πούλμαν κατά την αναχώρηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ιωνικού, αλλά και τον κ. Μιχάλη Σπανό, για την άψογη φιλοξενία και τις ανέσεις που παρείχαν στα μέλη του Δ.Σ. και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και να μην καταδικάσουμε την συμπεριφορά λίγων «ανεγκέφαλων» από άλλες θύρες, που «πότιζαν» με… φτυσιές και νερά τους παίκτες της ομάδας μας κάθε φορά που πλησίαζαν την πλαϊνή γραμμή του γηπέδου, αλλά και κάποιων ακόμα που έκλεψαν αθλητικό υλικό από τον πάγκο μας μετά τη λήξη του αγώνα και πέταξαν πέτρες κατά την αναχώρηση του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή από το γήπεδο.

Καλούμε τον κόσμο του Κισσαμικού στο ματς της Κυριακής (24/11) με τον Ιωνικό στο Μάλεμε να δείξει κόσμια συμπεριφορά και να φιλοξενήσουμε όπως πρέπει ένα ιστορικό σωματείο, του οποίου η Διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μας παρέχει άψογη φιλοξενία στη Νίκαια»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα