Δήμος: «Κυνηγάμε όλους τους στόχους»

Gazzetta team
Δήμος: «Κυνηγάμε όλους τους στόχους»

bet365

Ο Μάρκος Δήμος μίλησε στο gazzetta tv και τόνισε πως ο Ιωνικός θα πρέπει να κυνηγάει όλους τους στόχους, ενώ έκανε λόγο για διαφορετικό ματς στην Κρήτη.

Στο gazzetta tv και τον Αχιλλέα Τσιμπογιάννη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό ο Μάρκος Δήμος. Ο τεχνικός του Ιωνικού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κυνηγάει όλους τους στόχους και έκανε λόγο για διαφορετικό παιχνίδι στην Κρήτη για το πρωτάθλημα, ενώ έδωσε τα εύσημα στον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι από τα λίγα που οι ομάδες ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Κισσαμικός ήταν από τις λίγες ομάδες που προπσάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Το ματς είχε ρυθμό. Δεν κυνηγάς το γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι Κυπέλλου. Κοιτάξαμε λίγο περισσότερο την άμυνά μας.

Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στην κανονική διάρκεια, δεν τα καταφέραμε, πετύχαμε ένα γκολ στην παράταση και πήραμε την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συμπεριφορά και την προσήλωση στον αγώνα και που ήταν ήρεμοι. Είναι ένας δυνατός όμιλος με πολύ καλές ομάδες, αυτές που θα έχουν διάρκεια θα διατηρηθούν και στις πρώτες θέσεις».

Για τις αλλαγές: «Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, αλλά ο Ιωνικός πρέπει να κυνηγάει όλους τους στόχους γιατί έχει και ένα όνομα».

Για το ματς του πρωταθλήματος στην Κρήτη: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, ένα εκτός έδρας ματς. Θα κυνηγήσει πιο πολύ ο αντίπαλος το γκολ. Εμείς θα πρέπει να έχουμε την ίδια αμυντική συμπεριφορά. Να κλείσουμε τους χώρους και να πετύχουμε ένα γκολ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος βοήθησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και τον θέλουμε δίπλα μας. Από τα σημεία που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα μας ένα είναι και ο κόσμος μας».

Καμβύσης: «Ομαδική προσπάθεια το γκολ»

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του τέρματος που έδωσε την πρόκριση, Καμβύσης, χαρακτήρισε ομαδική προσπάθεια το γκολ που πέτυχε και στάθηκε στη συμπαράσταση των φιλάθλων. «Όλοι μαζί πετυχαίνουμε το γκολ και όλοι μαζί το τρώμε, είμαστε μια ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί χρειάστηκε να δώσουμε και παράταση, και βοήθησε ο κόσμος.

Δε φάγαμε γκολ, βάλαμε γκολ και πήραμε την πρόκριση. Έχουμε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στόχος και το κύπελλο και το πρωτάθλημα, μπορούμε και τα δύο», είπε για να ρωτηθεί αν θέλει να αφιερώσει κάπου το γκολ. «Στην ομάδα και στον κόσμο της», ήταν η απάντησή του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα