Δήμος: «Παιχνίδι πρωταθλήματος»

Δήμος: «Παιχνίδι πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Δήμος: «Παιχνίδι πρωταθλήματος»

bet365

Για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό μίλησε ο Μάρκος Δήμος.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο αρχικό σχήμα, ενώ παράλληλα τόνισε πως τις μέρες που προηγήθηκαν η ομάδα του δούλεψε τις αδυναμίες που εμφάνισε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις;
«Βλέπουμε αυτή την αναμέτρηση και ως παιχνίδι πρωταθλήματος. Εξάλλου την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα στην έδρα της για το πρωτάθλημα.

Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες μας και πιστεύω ότι παρουσιάζουμε πρόοδο. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στο γήπεδο.

Θα χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα πρόσωπα στο παιχνίδι με στόχο την πρόκριση απέναντι στον Κισσαμικό που είναι καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο»

Το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας της Νίκαιας, με την ομάδα του Καστελίου θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το gazzetta.gr και το κανάλι Gazzetta Tv.

Στα αγωνιστικά ο Παναγιώτης Σιμιτσής ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο ο προπονητής του πειραϊκού συγκροτήματος αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αντίθετα οι τραυματίες Μπουλούλης, Μακρυωνίτης Τσακίρης και Κουτσογιαννόπουλος συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα