Σενάρια για Ινιέστα και Γιουνάιτεντ!

Θάνος Σαρρής
Σενάρια για Ινιέστα και Γιουνάιτεντ!

bet365

Ισπανικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα, ενώ οι Άγγλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως μετέδωσε το Esport3, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ινιέστα και τη Μπαρτσελόνα έχουν «κολλήσει» και αυτό γιατί ο παίκτης επιμένει στην επιστροφή του Εμίλι Ρικάρτ, προπονητή φυσικής κατάστασης, στο σύλλογο. Για πολλούς ο Ρικάρτ είχε καθοριστικό ρόλο στην απόδοση της Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα, ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην επιστροφή του Αμπιντάλ.

Ωστόσο, από το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν. Στο πρωτοσέλιδό της, η έντυπη έκδοση της Daily Mail κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον παίκτη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ντέιβιντ Μόγιες γνωρίζει την πορεία των διαπραγματεύσεων και έχει ήδη ζητήσει από τους διοικούντες να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ινιέστα πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να συνεχίσει την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα