Ανόβερο για Ρισβάνη

Γιώργος Βροντάκης
Ανόβερο για Ρισβάνη

bet365

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σπύρος Ρισβάνης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ανόβερο και τον παρακολουθεί από κοντά.

Ο 19χρονος στόπερ του τριφυλλιού έχει όλο το μέλλον μπροστά του και έκανε την γερμανική ομάδα να έχει στραμμένη την προσοχή της πάνω του. Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα (fussballtransfers), ο τεχνικός διευθυντής του Ανόβερο Ντιρκ Ντάφνερ ήταν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τσέκαρε περιπτώσεις παικτών.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως άνθρωπος του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα θα παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελπίδων, όπου είναι βασικό στέλεχος ο Σπύρος Ρισβάνης, κόντρα στην Σουηδία και την Πολωνία.

Αξιοσημείωτο είναι πως το fussballtransfers αποκαλύπτει, ότι ο προπονητής του Ανόβερο, Μίρκο Σλόμκα έχει εκφραστεί με θετικά λόγια για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα