«Τέλειωσε» ο Βαζάκας, ανακοίνωσε Στράντζαλη!

«Τέλειωσε» ο Βαζάκας, ανακοίνωσε Στράντζαλη!

Γιώργος Φραδελάκης
«Τέλειωσε» ο Βαζάκας, ανακοίνωσε Στράντζαλη!

bet365

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Μέσα σε λίγες ώρες η ΑΕΛ ακύρωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Βαζάκα και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη!

Μία θέση στο... βιβλίο γκίνες διεκδικεί -με αξιώσεις- η Λάρισα, που κατόρθωσε να αλλάξει προπονητή μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην ανακοίνωση του Γιώργου Βαζάκα, αλλά όπως φαίνεται... το ξανασκέφτηκε.

Οι αντιδράσεις του κόσμου των «βυσσινί» οδήγησαν τους ιθύνοντες των Θεσσαλών να ακυρώσουν τη συμφωνία, για να ακολουθήσει το deal με τον Γιώργο Στράντζαλη.

Στην ανακοίνωσή που υπογράφει ο Βαγγέλης Πλεξίδας, η ΠΑΕ αναφέρει:

«Σεβόμενος την Ιστορία της ΑΕΛ και κατανοώντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα και όχι ο διχασμός, αλλά και το ήρεμο κλίμα στις τάξεις της ομάδας ώστε να επιτύχει τους στόχους της, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και συναισθανόμενος την βαριά ευθύνη του ρόλου μου, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μη βιαστούν να με κρίνουν και να με κατακρίνουν. Θα είμαι στη διάθεσή τους για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ (Κύπρου 72) με ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον Τύπο της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και για τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ομάδας, για όλους τους απλούς φιλάθλους αυτής, αλλά και για όλους όσοι από την πρώτη ημέρα της νέας προσπάθειας με την παρουσία μου στην πόλη, με επικρίνουν.

Αυτοί που ακούμπησαν την ΑΕΛ, που αποτελεί πλέον σπίτι μου, τις ημέρες της απουσίας μου, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν με τον χειρότερο τρόπο».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα