Συσπείρωση στον Άρη για τη διαιτησία!

Συσπείρωση στον Άρη για τη διαιτησία!

Gazzetta team
Συσπείρωση στον Άρη για τη διαιτησία!

bet365

Ο Δημήτρης Ηλιάδης φέρεται να επιθυμεί την δημιουργία ενιαίου μετώπου στον Άρη, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των κακών διαιτησιών...

Ο πρόεδρος του Άρη φέρεται να επιδιώκει συνάντηση με το Δ.Σ της Λέσχης Φίλων Άρη και με τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να συζητήσουν τις διαιτησίες στα ματς της ομάδας, τις οποίες θεωρεί «σφαγιαστικές». Ο Ηλιάδης θέλει να εκφράσει τους προβληματισμού του, να αναλύσει τις κινήσεις του και να ακούσει προτάσεις, ενώ θεωρεί ότι μόνο ενωμένη η οικογένεια του Άρη μπορεί να πετύχει κάτι.

«Δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιπολίτευσης για τη διοίκηση το γεγονός των κακών αποφάσεων διαιτησιών. Ασπίδα μας πρέπει να είναι η ενότητα», έλεγε σύμφωνα με το Goal ο Ηλιάδης, θεωρώντας ότι είναι άδικο να τον κατηγορούν για τις κακές διαιτησίες της ομάδας. «Το κλίμα διχόνοιας μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για το σύλλογο», έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα