Κανονικά το ντέρμπι!

Κανονικά το ντέρμπι!

Δήμος Μπουλούκος
Κανονικά το ντέρμπι!

bet365

Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του ντέρμπι λόγω της διπλής δολοφονίας στο Ηράκλειο και έτσι το clasico ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά στις 19:30!

Mετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο εκφράστηκαν φόβοι για τη διεξαγωγή του ντέρμπι λόγω του τεταμένου κλίματος στη χώρα.

Η Σούπερ Λίγκα πάντως δεν έκανε κάποιο σχετικό αίτημα στην αστυνομία, ενώ ούτε η ΕΛΑΣ είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο αναβολής, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr. Μοναδική πιθανότητα να άλλαζε η μέρα τέλεσης του θα ήταν εάν η Χρυσή Αυγή προγραμμάτιζε συγκεντρώσεις στην Αθήνα και η αστυνομία δεν θα ήθελε συναντήσεις των Χρυσαυγιτών με οπαδούς του «τριφυλλιού». Επίσης θα υπήρχε και πρόβλημα με τον καταμερισμό της αστυνομικής δύναμης σε διαφορετικά μέρη...

Ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχει προγραμματιστεί καμία τέτοια συγκέντρωση δεν συντρέχουν και λόγοι αναβολής της συνάντησης των δύο αιωνίων και το ντέρμπι θα ξεκινήσει κανονικά στις 19.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα