«Έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

«Έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Κώστας Παλαιολόγος
«Έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

bet365

Την πίστη του για πρόκριση στους «16» του Champions League εξέφρασε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μετά το 1-1 που απέσπασε ο Ολυμπιακός από την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ»

Την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League εξέφρασε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος στην αναμέτρηση του «Ντα Λουζ» πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που παραχώρησε, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη πίστη του στις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων»:

«Φεύγουμε με περίεργη γεύση γιατί ήμασταν κοντά στους τρεις βαθμούς, αλλά τελικά πήραμε μόνο έναν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν πολύ πιο δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε σχεδιάσει με ένα υπέρ μας αποτέλεσμα, αλλά εκτός έδρας είναι πάντα καλό να μη χάνεις κι αυτό που μένει είναι η ισοφάριση την τελευταία στιγμή» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντομίνγκες, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των «ερυθρόλευκων» στην ...λασπομαχία του «Ντα Λουζ» .

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο αφιέρωσε στη σύζυγό του, που είναι έγκυος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Βοήθησε την ομάδα να πάρει προβάδισμα, βοήθησε και εμένα προσωπικά, καθώς αποκτώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το αφιερώνω στο παιδί μου, στη γυναίκα μου που είναι έγκυος».

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες πρόκρισης των Πειραιωτών στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Αργεντίνος μέσος υπήρξε κατηγορηματικός:

«Είναι δύσκολο να πούμε ότι ήμασταν καλύτεροι, γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε. Έχουμε όμως μεγάλες δυνατότητες και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάμε καλά. Έχουμε πολλές πιθανότητες».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα