Η μεγάλη μέρα του Άρη!

Η μεγάλη μέρα του Άρη!

Gazzetta team
Η μεγάλη μέρα του Άρη!

bet365

Η αίτηση της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 εκδικάζεται σήμερα και η απόφαση αναμένεται να έχει ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Η πιο σημαντική μάχη στο δρόμο για την εξυγίανση δίνεται σήμερα από τον Άρη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα αποφασίσει για την υπαγωγή του συλλόγου στο άρθρο 99!

Η έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7 εκατομμύρια ευρώ από το Πρωτοδικείο ενισχύει σημαντικά τον φάκελο των «κίτρινων». Ο φάκελος της ομάδας ούτως ή άλλως περιλαμβάνει συμφωνίες με το 68% των πιστωτών, με το νόμο να ζητά το 60%, ενώ υπάρχει συμφωνία με ποσοστό που ξεπερνάει το 50% και με το Δημόσιο.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει και με το ΙΚΑ για την καταβολή των οφειλόμενων σε 60 δόσεις και γενικώς υπάρχει αισιοδοξία, αν και οι νομικοί της ομάδας είναι συγκρατημένοι. Αν η απόφαση είναι θετική, θα οριστούν και οι δόσεις που πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να φτάσει η ομάδα στην πολυπόθητη εξυγίανση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα