The... Real football! (vids)

Gazzetta team
The... Real football! (vids)

bet365

Με δύο γκολ του Ρονάλντο η Ρέαλ υπέταξε 2-1 την Γιουβέντους που έπαιξε για 45' με δέκα. Καρέ ο Ιμπρα, goal fest στα υπόλοιπα ματς.

Ο Κριστιάνο πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και ένα από τη βούλα του πέναλτι, ο Γιορέντε επέστρεψε στην Ισπανία με ένα ακόμα γκολ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Κιελίνι είδε το λιγότερο αυστηρή απευθείας κόκκινη και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μία ανάσα από την πρωτιά και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Στο πιο δυνατό ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, οι Μερένγκες εν αναμονή του clasico φιλοξένησαν την Γιουβέντους, που προερχόταν από την οδυνηρή σε βάρος της ανατροπή από την Φιορεντίνα.

Οσοι πάντως πίστευαν ότι κλειδί για την Γιούβε θα ήταν να αντέξει στην πίεση στα πρώτα λεπτά, δικαιώθηκαν απόλυτα. Ο Κασίγιας έσωσε την Ρεάλ στο 2' από το σουτ του Μαρκίζιο και στο 4' μετά την ασίστ του φορμαρισμένου, Ντι Μαρία, ο Ρονάλντο έριξε κάτω εντυπωσιακά τον Μπουφόν και σκόραρε από πλάγια στην κενή εστία (1-0). Παρά το γρήγορο γκολ, το γήπεδο δεν έγειρε προς την πλευρά της πρωταθλήτριας Ιταλίας αλλά προς αυτή της Ρεάλ, αφού δύο φορές ο Τέβες (14', 19') και μία ο Κάσερες (16') απείλησαν την ομάδα του Αντσελότι.

Στο 22' οι Μπιανκονέρι έκαναν τη ζημιά στην Βασίλισσα. Ο Πογκμπά έκανε την κεφαλιά-γύρισμα, ο Ικερ έκανε λάθος και ο Φερνάντο Γιορέντε από κοντά με σουτ πέφτοντας ισοφάρισε (1-1). Το τρελός ρυθμός στο ματς συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά και στο 28' ο Κιελίνι τα έκανε... όλα στον Ράμος με το πέναλτι να είναι πεντακάθαρο. Ο Ρονάλντο έστησε τη μπάλα, ο Μπουφόν μάντεψε σωστά και απογειώθηκε, όμως η εκτέλεση του Πορτογάλου άγγιξε την τελειότητα για το 2-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47'), τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο έφυγε στην κόντρα, ο Κιελίνι τον ακολούθησε και άπλωσε το χέρι, με τον Γερμανό διαιτητή, Γκρέφε, να δείχνει απευθείας κόκκινη στον Ιταλό σε μία άδικη -ακόμα και για δεύτερη κίτρινη- αποβολή. Ο Κόντε έβγαλε Γιορέντε και έβαλε Μπονούτσι για να διορθώσει τα πράγματα.

Στο 61' ο Ντι Μαρία ύψωσε πολύ ωραία τη μπάλα για τον Αρμπελόα, εκείνος έδωσε σε κενό τέρμα στον Μπενζεμά, ο οποίος κατάφερε να πετάξει τη μπάλα άουτ.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Ρεάλ ήταν προσεκτική, με την Γιουβέντους να έχει την κατοχή και τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει μπάλα. Στο 69' ο Κασίγιας σταμάτησε τον Τζιοβίνκο, ενώ για την Ρεάλ απείλησε στο 72' ο Κεντίρα, όμως σταμάτησε στον Μπουφόν. Το ματς κύλησε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος, με την Ρεάλ να κρατάει το 2-1 με το οποίο έκανε το 3x3 και βρίσκεται αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι (72' Ισκο), Ντι Μαρία (79' Μοράτα), Ρονάλντο, Μπενζεμά (67' Μπέιλ).

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ογκμπόνα (69' Τζιοβίνκο), Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο (59' Ασαμόα), Βιδάλ, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε (50' Μπονούτσι).

Εύκολα η Γαλατά
Ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε. Η Γαλατάσραϊ υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη, τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο και έφτασε άνετα και δίκαια στη νίκη 3-1. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς, με τον Μέλο να κάνει το 1-0 στο 10' και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.

Με τους Νουνκό και Εμπουέ να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι από τα δεξιά και τους Ντρογκμπά, Μπρούμα και Γιλμάζ να είναι εξαιρετικοί μπροστά οι Τούρκοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 38' με τον Σνάιντερ. Το 3-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ντρογκμπά και φυσικά όλα τελείωσαν εκεί. Το παιχνίδι έλαβε... τυπικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως με στημένα και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 88' με τον Κλόντεμιρ να κάνει το τελικό 3-1 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Γαλατασαράι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Σετζού, Καγιά, Μέλο (76' Γκούλσελαμ), Ινάν, Σνάιντερ (80' Αμραμπάτ), Μπρούμα, Ντρογκμπά (86' Μπουλούτ), Γιλμάζ

Κοπεγχάγη (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μπένγκτσον, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Κλόντεμιρ, Ντιλέινι, Γκίλασον (46' Μπολάνιος), Βετόκελε (46' Άντι), Γιόργκενσεν, Μπράατεν (84' Τουτού)

Βαθμολογία
1. Ρεάλ 9 (12-2)
2. Γαλατάσαραϊ 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

Αποτελέσματα
Ρεάλ-Γιουβέντους 2-1

(4', 28' πέν. Κριστιάνο Ρονάλντο-22' Γιορέντε)

Γαλατάσαραϊ-Κοπεγχάγη 3-1
(10' Μέλο, 38' Σνάιντερ, 45'+1' Ντρογκμπά-88' Κλαούντεμιρ)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
Γιουβέντους-Ρεάλ
Κοπεγχάγη-Γαλατάσαραϊ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Το... ΕΝΑ γκολ της Γιουνάιτεντ
Ως συνήθεια που γίνεται λατρεία τείνει να εξελιχτεί αυτό το περίεργο πράγμα που πιάνει τη Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια όταν αντιμετωπίζει Ισπανούς. Αυτή τη φορά νίκησε 1-0 τη Σοσιεδάδ στο «Ολντ Τράφορντ» και συνέχισε το... κόλλημα της στις 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με αντιπάλους από την εν λόγω χώρα, όπου σκοράρει μονάχα ένα γκολ. Τούτη τη φορά βέβαια αποδείχτηκε αρκετά αν και οι Κόκκινοι Διάβολοι πραγματικά τα χρειάστηκαν. Το βράδυ τους πάντως ξεκίνησε εξαιρετικά, μιας και σκόραραν μόλις στο 3'. Ο Ρούνεϊ έκανε μαγική ενέργεια, πέρασε τρεις αντιπάλους, σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ινιγο Μαρτίνεθ σημείωσε αυτογκόλ.

Αντί όμως οι γηπεδούχοι να σκοτώσουν τους Βάσκους, βρέθηκαν να πιέζονται και στο 42' είδαν τον Γκριεζμάν να σημαδεύει το δοκάρι. Στην επανάληψη έγινε πραγματικά ένας κακός χαμός, με τις φάσεις να εναλλάσσονται στις δύο εστίες. Στο 63' ήταν η σειρά του Βαλένσια να σουτάρει στο σίδερο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καγκάβα καθυστέρησε και τον πρόλαβαν πριν πλασάρει από τέλεια θέση. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν δίχτυα και τη Γιουνάιτεντ να παίρνει τη δεύτερη νίκη της και να παραμένει στην κορυφή του ομίλου, χωρίς ωστόσο, να πείσει αγωνιστικά για ακόμα μία φορά.

Μάντσεστερ. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Εβανς, Εβρά, Ράφαελ (59' Σμόλινγκ), Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Ερνάντες (80' Γιανγκ)

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονσάλες, Ινιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργάρα, Θουρουτούθα (75' Τσόρι Κάστρο), Τσάβι Πριέτο, Βέλα, Γκριεζμάν, Σεφέροβιτς (74' Αγκιρέτσε).

«Καταιγίδα» η Λεβερκούζεν!
Η Μπάγερ διέλυσε 4-0 την Σαχτάρ στην Γερμανία και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση, φτάνοντας στην μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στο Champions League. Οι παίκτες του Χίπια κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στο 22' ήρθε το πρώτο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Ντονάτι, ο Κίσλινγκ άνοιξε το σκορ και παρά το γεγονός ότι οι Ουκρανοί είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να αντιδράσουν βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα.

Η πρώτη τους σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 44' με τον Τεϊσέιρα και στην επανάληψη κατέρρευσαν. Στο 50' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σρνα στον Κίσλινγκ, παράβαση που μάλλον είδε μόνο ο διαιτητής Λανουά... Παρόλα αυτά, ο Ρόλφες δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 και κάπου εκεί στην ουσία όλα τελείωσαν. Στο 57' ήρθε η ώρα του... υπέρ φορμαρισμένου Σαμ να σκοράρει από κοντά για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Κίσλινγκ στο 72' μετά από τραγικό λάθος του Πιατόβ, που... κατάφερε να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Αυτό, μάλιστα, ήταν και το 10ο σερί παιχνίδι για το Champions League, που σκοράρει η Μπάγερ, επίδοση που αποτελεί επίσης ρεκόρ συλλόγου.

Λεβερκούζεν (Σάμι Χίπια): Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς (56' Βόλσαϊντ), Τοπράκ, Μπένις, Ρόλφες, Τσαν, Κάστρο, Σαμ, Σον (71' Χέγκελερ), Κίσλινγκ (76' Ντερντιγιόκ)

Σαχτάρ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόβ, Σρνα, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Χούμπσκμαν, Φερνάντο (61' Ιλσίνιο), Τεϊσέιρα, Ντ. Κόστα, Τάισον (46' Μπερνάρντ), Λουίζ Αντριάνο (78' Φερέιρα)

Βαθμολογία
1. Μαν. Γιουνάιτεντ 7 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)
3. Σαχτάρ 4 (3-5)
4. Σοσιεδάδ 0 (1-5)

Αποτελέσματα
Λεβερκούζεν-Σαχτάρ 4-0

(22', 72' Κίσλινγκ, 50' πέν. Ρόλφες, 57' Σαμ)

Μαν. Γιουνάιτεντ-Σοσιεδάδ 1-0
(3' αυτ. Ινιγο Μαρτίνεθ)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
Σαχτάρ-Λεβερκούζεν
Σοσιεδάδ-Μαν. Γιουνάιτεντ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Αντερλεχτ 0 (0-10)

Αποτελέσματα
Αντερλεχτ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

(17', 22', 36', 62 Ιμπραΐμοβιτς, 52' Καβάνι)

Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1
(83' Καρδόσο-29' Τσόρι Ντομίνγκες)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
Παρί Σεν Ζερμέν-Αντερλεχτ
Ολυμπιακός-Μπενφίκα

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα... σπάει και στους ομίλους η Μπάγερν
Το λιγότερο σημαντικό από την εικόνα των πρωταθλητών Ευρώπης στο Champions League είναι ότι έκαναν κομμάτια την Βικτόρια Πλζεν στο «Αλιάντς Αρένα» με 5-0. Ούτε καν το 3x3 στον όμιλο δεν είναι κάτι που κάνει αίσθηση. Βαθιά ανάσα και πάμε να δούμε τα ρεκόρ που έκανε η Μπάγερν. Εφτασε τις 8 σερί νίκες στην κορυφαία διοργάνωση και σε αυτά τα ματς έχει πετύχει 2+ γκολ, στο ματς με την Πλζεν είχε 35-1 τελικές, που είναι ρεκόρ στο CL, ενώ το 3x3 με 11-1 γκολ στις πρώτες αγωνιστικές είναι ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου (έσπασε αυτό των 9 πόντων και 10-2 τερμάτων του 1997-98).

Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Ριμπερί με πέναλτι που κέρδισε ο Ρόμπεν και στο 37' ο Αλάμπα με δεξί σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0, με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 61' ο Ριμπερί ζάλισε τους αμυντικούς και με τελείωμα-λόμπα έκανε το 3-0, τρία λεπτά αργότερα ο Σβαϊνστάιγκερ πήρε ωραία τη μπάλα μπροστά του και τελείωσε τη φάση με το αριστερό μετά την πάσα του Γκέτσε, ο οποίος ήταν αυτός που έκλεισε το σκορ (5-0) στο 91' μετά την πάσα του Ρόμπεν.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ (63' Γκέτσε), Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Κοντέντο, Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί (67' Μίλερ), Κροος, Μάντζουκιτς (70' Πιζάρο).

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Χούμπνικ, Προχάτσκα, Ρέζνικ, Τσισόφσκι, Λιμπέρσκι (75' Κόβαρικ), Ραϊτοράλ, Πετρζέλα (86' Τεκλ), Κολάρ, Χόρβατ (63' Ντούρις), Χοράβα.

Βαθμολογία
1. Μπάγερν 9 (11-1)
2. Μαν. Σίτι 6 (6-4)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)
4. Πλζεν 0 (2-11)

Αποτελέσματα
Μπάγερν-Πλζεν 5-0

(25' πέν., 61' Ριμπερί, 37' Αλάμπα, 64' Σβαϊνστάιγκερ, 90'+1' Γκέτσε)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μαν Σίτι 1-2
(32' Τόζιτς-34', 42' Αγουέρο)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
Μαν. Σίτι- ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πλζεν-Μπάγερν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα