Με νέους και... χωρίς στόπερ στην Κόρινθο!

Με νέους και... χωρίς στόπερ στην Κόρινθο!

Gazzetta team
Με νέους και... χωρίς στόπερ στην Κόρινθο!

bet365

Με μόλις έναν διαθέσιμο κεντρικό αμυντικό και αρκετές απουσίες λόγω και των διεθνών υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Κόρινθο στην έδρα της.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, όπως και κάποιων νέων, ωστόσο δεν έχει και πολλές επιλογές. Κι αυτό γιατί από την ομάδα λείπουν 10 παίκτες, ενώ το μοναδικό «καθαρό» στόπερ θα είναι ο Σέμα Βελάσκες, αφού ο Πίντο ζήτησε να μην παίξει στο φιλικό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται και οι «πράσινοι» δέχτηκαν την απόφασή του.

Στην προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Θεραπεία έκαναν οι Κουτρουμπής, Ρισβάνης και Αποστολόπουλος, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή μαζί με τους διεθνείς Καπίνο, Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη και Σίλντενφελντ. Εκτός έμεινε και ο Φιγκερόα, που ταξίδεψε στη χώρα του για τη γέννηση του γιου του.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Βελάσκες, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Σταματάκης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Κουίνσι, Μουζακίτης και Μπαλμπόα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα