Κι άλλα χρήματα στον Άρη

Κι άλλα χρήματα στον Άρη

Gazzetta team
Κι άλλα χρήματα στον Άρη

bet365

;Ο Δημήτρης Ηλιάδης προχώρησε και σε νέες πληρωμές στον Άρη, καταβάλλοντας σε τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικά 190.000 ευρώ.

Την Πέμπτη (10/10) η ΠΑΕ Άρης μοίρασε σε παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό 150.000 ευρώ, ενώ 185.000 ακόμα πήγαν σε πιστωτές. Οι πληρωμές συνεχίστηκαν και την Παρασκευή, όπου ο Ηλιάδης κατέθεσε εκ νέου χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς παικτών, τα οποία αντιστοιχούν σε οφειλές από την προηγούμενη χρονιά, ενώ πλήρωσε και κάποια ποσά που αντιστοιχούν σε δόσεις για το άρθρο 99.

Συνολικά, κατατέθηκαν 190.000 ευρώ. Ο Άρης έτσι δείχνει συνεπής στις υποχρεώσεις του δύο βδομάδες πριν την εκδίκαση της αίτησης για το άρθρο 99 και παράλληλα εξασφαλίζει καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα