Παπαϊωάννου: «Να ενθουσιάσουμε τον κόσμο»

Παπαϊωάννου: «Να ενθουσιάσουμε τον κόσμο»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Να ενθουσιάσουμε τον κόσμο»

bet365

Ο Μίμης Παπαϊωάννου μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει ξανά τον ύμνο της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ουσιαστικές αλλαγές δεν θα γίνουν!

Μετά από 40 χρόνια ο Παπαϊωάννου ξαναμπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει μια νέα εκδοχή του ύμνου, η οποία πάντως, όπως εξήγησε ο ίδιος στο Goal, δεν θα έχει αλλαγές. «Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάναμε τότε στη Γερμανία. Θα ηχογραφήσουμε ξανά τον ύμνο με σύγχρονα τεχνικά μέσα, ώστε να μπορεί να ακούγεται καλά πλέον στο γήπεδο. Να ενθουσιάσουμε λίγο περισσότερο τον κόσμο», τόνισε στην εφημερίδα.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Το θέλει και ο πρόεδρος. Τον πήρα τηλέφωνο, μίλησε και ο Χρήστος μαζί του και προχωράμε. Εμείς θα κάνουμε ξανά τον ύμνο, ίσως με 1-2 αλλαγές στο μπουζούκι. Θέλουμε απλά να το φέρουμε στα στάνταρ της εποχής και να το κάνουμε πιο σύγχρονο».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα σχέδια για το νέο γήπεδο: «Το γήπεδο είναι καλό. Είναι και μαζεμένο. Πιστεύω πως θα γίνει πράξη και είναι σημαντικό για την ΑΕΚ» και περιμένει την στιγμή που θα ανοίξουν οι θύρες και θα ακουστεί ο νέος ύμνος της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα