Δίτερμα με γκολάρα Τσάβες (vid)

Νίκος Τσιώκος
Δίτερμα με γκολάρα Τσάβες (vid)

bet365

Ένα όμορφο γκολ σημείωσε στο σημερινό δίτερμα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσάβες δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του και στις γκολάρες.

Με μια προπόνηση το πρωί, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Βιντεοθεραπεία, ομαδική τακτική και μίνι δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Σε αυτό οι παίκτες έδειξαν μεγάλο πάθος, με τον Τσάβες να πετυχαίνει ένα ακόμα εξαιρετικό τέρμα και να δείχνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Από την προπόνηση, βέβαια, απουσίαζε ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα, όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Σάββας Παντελίδης. Από εκεί και πέρα, έχει ξεκινήσει η επισπορά στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα