Παναθηναϊκός και Coca Cola

Παναθηναϊκός και Coca Cola

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Παναθηναϊκός και Coca Cola

bet365

Ο υιός του Δαυίδ της 3Ε, αποκαλύπτει ο Αποδυτηριάκιας, ζήτησε από τον Αλαφούζο να «μπει» στην ΠΑΕ…

Είδηση που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Υιός μεγαλοεπιχειρηματία, πραγματικού κολοσσού, έκανε πρόταση «συνεργασίας» στον Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με τον Παναθηναϊκό, βέβαια. Συνέβη μόλις προ εβδομάδων.

Συγκεκριμένα πράγματα. Όσο μπορεί να είναι συγκεκριμένη μια, οικονομικού χαρακτήρα, «προσέγγιση», που στην πρώτη της φάση συνήθως είναι διερευνητική. Και από τις δυο πλευρές.

Ποια ακριβώς είναι η σκέψη του ενδιαφερόμενου, ο οποίος είναι ο υιός του κυπριακής καταγωγής Δαυίδ, του γνωστού, του πασίγνωστου της Τρία Έψιλον, της Κόκα Κόλα, κι όχι μόνον, από τους πλέον αξιοσέβαστους επιχειρηματίες, με αξιέπαινη, όπως όλοι συμφωνούν κοινωνική παρουσία, χωρίς ακρότητες κοσμικές.

Από την άλλη. Τι έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος; Κανείς δεν ξέρει. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν μιλάει. Με κανέναν. Δεν φανερώνει τους υπολογισμούς του. Πού την πάει τη βαλίτσα.

«Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» είπε στον Αλαφούζο ο υιός Δαυίδ, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος. Τι θα πει «Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» ; Να τον αγοράσει όλον. Να μπει μισακός. Να γίνει χορηγός, και στην συνέχεια βλέποντας και κάνοντας. Και μπαίνοντας, και μέχρι ποιου βαθμού, να αρχίσει να έχει λόγο;

Ποια ήταν η απάντηση Αλαφούζου στον υιό Δαυίδ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας