«Ξέρουμε πως να κερδίσουμε τη Ρεάλ»

Θάνος Σαρρής
gazzetta default image fallback

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Έλτσε και πλέον στρέφεται στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, η οποία γνωρίζει πως να νικήσει τη «βασίλισσα», σύμφωνα με τον Τιμπό Κουρτουά.

Οι «ροχιμπλάνκος» διατηρούν το απόλυτο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, έδωσε το σύνθημα ενόψει της μάχης της Μαδρίτης! «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα, ξέρουμε πως να τους κερδίσουμε. Είναι τρεις παραπάνω βαθμοί, ένας ακόμα τελικός. Σαν ποδοσφαιριστής, δεν παίζεις ποτέ για να πάρεις την ισοπαλία, παίζεις για να κερδίζεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους κινδύνους από Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, ο Κουρτουά δήλωσε: «Στην περιοχή πάντα προκαλούν φόβο όταν σουτάρουν, ωστόσο μαθαίνεις από συζητήσεις και βίντεο τους αντίπαλους παίκτες. Με το Βέλγιο έχω ήδη αντιμετωπίσει τον Μπέιλ, ενώ μερικοί συμπαίκτες του στην Τότεναμ μου έχουν πει για τον τρόπο που σουτάρει. Τόσα χρόνια στη Λα Λίγκα γνωρίζω πως χτυπάει και ο Κριστιάνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα