Δύο μεταθέσεις και μια ματαίωση

Gazzetta team
Δύο μεταθέσεις και μια ματαίωση

bet365

Σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την μετάθεση δύο αγώνων αλλά και την ματαίωση ενός ακόμα για την α΄ φάση του Κυπέλλου προχώρησε η ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τα παιχνίδια Πανηλειακός - Φωστήρας και Κέρκυρα - Δόξα Δράμας αποφασίστηκε να μετατεθούν για την προσεχή Τετάρτη λόγω ακαταλληλότητας των γηπεδων, ενώ το ματς του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τη Ζάκυνθο, ματαιώθηκε λόγω του γεγονότος ότι οι νησιώτες δεν κατάφεραν να εξοφλήσουν την οφειλή τους προς τον πρώην παίκτη τους Νίκο Λαζούρα, αλλά και το ότι δεν κατάφεραν να μεταβούν στη Θεσσαλόνικη για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά την απόφαση των κατά τόπους αστυνομικών αρχών να κηρύξουν ακατάλληλα προς διεξαγωγή αγώνων τα γήπεδα δημοτικό Πύργου και ΕΑΚ Κέρκυρας, η Επιτροπή Κυπέλλου προχώρησε στη μετάθεση των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε αυτά.

Έτσι, οι αγώνες Πανηλειακός-Φωστήρας και Κασσιόπη-Δόξα Δράμας, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 15/9/2013 και ώρα 16:00 στα δημοτικό Πύργου και ΕΑΚ Κέρκυρας, μετατίθετνται για την Τετάρτη 18/9/2013 και ώρα 16:00.

Επιπλέον, ματαιώθηκε ο αγώνας της 1ης φάσης Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΣ Ζάκυνθος (14/9/2013, ώρα 16:30) με υπαιτιότητα του δεύτερου σωματείου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα