Στην αποστολή ο Γκαρσία

Απόστολος Παγώνης
Στην αποστολή ο Γκαρσία

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμμετέχει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Βέροια. Εκτός αποστολή ο Λόπεθ, ενώ ο Κωνσταντινίδης θα αγωνιστεί με την Κ20.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τον αγώνα με τη Βέροια (14/09, 18:15). Το πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις τεχνικής και δουλεύουν στις στημένες φάσεις.Οι μόνοι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα είναι οι Γεωργιάδης, Λόρενς, Λάζαρ. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποφασίστηκε να συμμετάσχει αύριο στον αγώνα της Κ20 με αντίπαλο τη Βέροια και για το λόγο αυτό προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου (14/09) στις 10:30 για τη Βέροια και αποτελείται από τους: Χακόμπο, Γλύκο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Γκαρσία, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα