Γιαταμπαρέ τετραετίας!

Γιαταμπαρέ τετραετίας!

Κώστας Παλαιολόγος
Γιαταμπαρέ τετραετίας!

bet365

Στον Ολυμπιακό για τα τέσσερα επόμενα χρόνια «έκλεισε» ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν σε τελική συμφωνία με την Μπαστιά για την αγορά του 24χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι. Υπέγραψε ο παίκτης.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με την Μπαστιά για την απόκτηση του 24χρονου ανασταλτικού μέσου από το Μάλι, ο οποίος έρχεται με σκοπό να προσδώσει ποιότητα σε μία θέση, όπου αποδεδειγμένα οι Πειραιώτες «πονούν» .

Αυτό γνωστοποιήθηκε απόψε στη Γαλλία, με την Equipe να αναφέρει ότι το απόγευμα της Παρασκευής τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο 24χρονος μέσος από το Μάλι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που έδωσε 2,5 εκ. ευρώ στην Μπαστιά.

Ο Γιαταμπαρέ έχει να επιδείξει πλούσια θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται από το 2008 φορώντας τις φανέλες των Καέν Μονακό και Μπαστιά.

Σημειώνεται ότι φέτος, ο 24χρονος έχει αγωνιστεί και στα 3 παιχνίδια με την Μπαστιά που έχουν δοθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Μάλιστα, στην μοναδική νίκη της ομάδας κόντρα στην Βαλενσιέν με 2-0 μοίρασε τις δύο ασίστ.,

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα