Προπονήθηκε ο Τζιμπούρ!

Προπονήθηκε ο Τζιμπούρ!

Κώστας Παλαιολόγος
Προπονήθηκε ο Τζιμπούρ!

bet365

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ για πρώτη φορά από την έναρξη της θερινής προετοιμασίας και συγκεκριμένα μετά την διάσταση που έχει δημιουργηθεί με στον Ολυμπιακό και με αφορμή το θέμα μεταγραφής του.

Θεαματικές(;) είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο διεθνής Αλγερινός φορ έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά από την περίοδο που ξέσπασε η διαφορά του με τη πειραϊκή ΠΑΕ αναφορικά με το ζήτημα της μεταγραφής του.

Με βάση ορισμένες πηγές η ενέργεια αυτή του 29χρονου επιθετικού λογίζεται ως κίνηση καλής θέλησης, ωστόσο ουσιαστικά πρόκειται για υποχρέωση την οποία όφειλε ο Τζιμπούρ να ακολουθεί ως παίκτης και περιουσιακό στοιχείο των νταμπλούχων Ελλάδας και να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, ανεξάρτητα με τη έκβαση που θα έπαιρνε το θέμα της μεταγραφής του. Ο Τζιμπούρ βλέποντας τον χρόνο να περνάει χωρίς να βρίσκει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θεώρησε σκόπιμο να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της πειραϊκής ομάδας.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι το γεγονός αυτό δεν αποτελεί και επιστροφή του Τζιμπούρ στα… αγωνιστικά δρώμενα του Ολυμπιακού, καθώς η αναζήτηση για ομάδα συνεχίζεται.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει διαφοροποίηση και να υπολογίζεται κανονικά ο παίκτης στη συνέχεια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα