Νέα κλήση για Βάις και Κάρολ

Νέα κλήση για Βάις και Κάρολ

Κώστας Παλαιολόγος
Νέα κλήση για Βάις και Κάρολ

bet365

Στα αντιπροσωεπυτικά συγκροτήματα της Σλοβακίας και της Βορείου Ιρλανδίας αντίστοιχα, κλήθηκαν οι Βλάντιμιρ Βάις και Ρόι Κάρολ για τις ανάγκες των αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Την επιστροφή τους στις εθνικές ομάδες της Σλοβακίας και της Βορείου Ιρλανδίας αντίστοιχα θα πραγματοποιήσουν οι Βλάντιμιρ Βάις ακι Ρόι Κάρολ. Οι δύο απίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν από τους εκλέκτορες των χωρών τους Τζον Κόζακ και Μάικλ Ο' Νιλ αντίστοιχα, για τις ανάγκες των κρίσιμων αναμετρήσεων που θα δώσουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο μεν Βάις θα αντιμετωπίσει με τηn Σλοβακία την Βοσνία/Ερζεγοβίνη σε διπλά παιχνίδια στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ματς τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για την Εθνική μας ομάδα, που προσβλέπει σε απώλειες βαθμών των γειτόνων στην προσπάθειά της για πρόκριση.

Σε ό,τι αφορά τον Ρόι Κάρολ, μπορεί ο 36χρονος πορτιέρο να έχει χάσει τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό από τους Ρομπέρτο Χιμένεθ και Μπάλας Μέγιερι αντίστοιχα, ωστόσο ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του Μάικλ Ο΄Νιλ να τον καλεί!

Ο Κάρολ κλήθηκε για τις ανάγκες των επερχόμενων αναμετρήσεων με Πορτογαλία και Λουξεμβούργο, που έχουν προγραμματιστεί για τις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα στο πλαίσιο της προριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα