Διαμαντάκος και επαγγελματίας ο Παντελάκης

Νίκος Τσιώκος
Διαμαντάκος και επαγγελματίας ο Παντελάκης

bet365

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε και αυτός την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, καθώς και την προώθηση του νεαρού Νώντα Παντελάκη από την ομάδα Κ20.

Νωρίτερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Διαμαντάκου στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και αυτό έπραξαν λίγο αργότερα και οι Κρητικοί. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσε ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για πέντε χρόνια ο νεαρός Νώντας Παντελάκης, ο οποίος προωθήθηκε από την ομάδα Κ20.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την προώθηση του Νώντα Παντελάκη από την ομάδα Κ20 στην επαγγελματική με υπογραφή πενταετούς συμβολαίου.

Διαμαντάκος: «Το καλύτερο δυνατό για τον Εργοτέλη»

Μετά την ανακοίνωσή του, ο Διαμαντάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Ηρακλείου και τόνισε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό γι' αυτόν, ώστε να πετύχει τους στόχους και συνάμα να πάρει ο ίδιος παιχνίδια στα πόδια του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί πηγαίνω σε μια ομάδα που ξέρω πολλούς παίκτες κυρίως από την Εθνική και όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Εργοτέλη, ώστε να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του και παράλληλα να πάρω και εγώ παιχνίδια στα πόδια μου και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος», ήταν τα λόγια του.

Παντελάκης: «Τα πάντα για τη δικαίωση»

Από τη μεριά του, ο Παντελάκης επεσήμανε πως θα δώσει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Εργοτέλη, που πιστεύουν στις δυνατότητές του. «Είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για εμένα σήμερα.

Υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την πίστη τους στις δυνατότητες μου. Θα δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να γίνομαι όλο και καλύτερος», ανέφερε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα