Έτοιμος για τους ομίλους

Έτοιμος για τους ομίλους

Μάκης Σταθάτος
Έτοιμος για τους ομίλους

bet365

Την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη στην προσπάθεια εισόδου στους ομίλους του Europa League αναζητά ο Ατρόμητος απέναντι στην Άλκμααρ (19:30, NS2).

Η ομάδα του Περιστερίου μετά τον περυσινό άδικο αποκλεισμό από τη Νιούκαστλ θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της κόντρα στην Αλκμααρ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Ολλανδία.

Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σηφάκης, με τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη κεντικό αμυντικό δίδυμο, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Νάστο δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας, με τον Γκαρσία σε ελεύθερο ρόλο, τον Ούμπιντες δεξιά, τον Μπρίτο αριστερά και τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Καραγκούνης και Φάμπιο. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Γεωργίου.

Από την άλλη πλευρά ο Γκέρτιαν Φέρμπεϊκ θα παίξει με 4-3-3. Στο τέρμα θα καθίσει ο Εστεμπάν με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Μ. Γιόχανσον, Βούιτενς, Γκουβελέεου, Φίργκεφερ. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Γκούντελι, Χένρικσεν, Ελμ και εκείνη της επίθεσης οι Μπέερενς, Ααρον Γιόχανσον και Γκούντμουντσον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντε Βίντερ, Γκόρτερ, Ρέινεν, Χέιμανς, Φοερτόομ, Μάρτενς, Ορτίς, Φαν Οφερέεμ και Μπέργκχους.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Νταβίντ Φερνάντεζ Μπορμπαλάν από την Ισπανία, ενώ βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Κάρλος Χιμένεθ και Χόρχε Πριέτο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα