Φέρμπεϊκ: «Σεβόμαστε τον Ατρόμητο»

Φέρμπεϊκ: «Σεβόμαστε τον Ατρόμητο»

Μάκης Σταθάτος
Φέρμπεϊκ: «Σεβόμαστε τον Ατρόμητο»

bet365

Σεβασμό στον Ατρόμητο δείχνει ο προπονητής της Αλκμάαρ, Χέρτγιαν Φέρμπεϊκ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει μελετήσει καλά την ομάδα του Περιστερίου και ξεκαθάρισε ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν είχαν πρόβλημα με την άφιξη: «Δεν είχαμε προβλήματα με την προσγείωση. Κάναμε μια βόλτα πάνω από την Αθήνα, κάτι το οποίο ήταν διασκεδαστικό».

Για το πόσο καλά γνωρίζει τον Ατρόμητο και αν τον φοβίζει κάτι: «Έχουμε δει κάποια DVD από αγώνες. Το Σάββατο βρέθηκε απεσταλμένος της ομάδας μας στο ματς με τον Εργοτέλη και παρακολούθησε τον Ατρόμητο. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει καλή τεχνική και θα δούμε τι θα γίνει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας».

Για το αν θα συνεχιστεί η αγωνιστική άνοδος της Αλκμάαρ μετά το κακό της ξεκίνημα : «Δεν νομίζω ότι ξεκινήσαμε τόσο άσχημα. Στη συνέχεια κερδίσαμε τον Άγιαξ και δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή πορεία».

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί: «Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Ο Ατρόμητος για να φτάσει εδώ σημαίνει ότι έπαιξε καλά. Το ποιος είναι καλύτερος θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε νέα παιδιά που είναι σημαντικό να κατφέρουν να μπουν στους ομίλους».

Για τον παράγοντα ζέστη και αν επηρεάσει την Αλκμάαρ: «Το να ασχολείσαι με τον καιρό ή με την διαιτησία δεν είναι κάτι που πρέπει να μας αποσχολεί. Εξάλλου και στην Ολλανδία αυτή την εποχή έχει ζεστό καιρό. Σίγουρο ο καιρός μπορεί να κάνει πιο αργό τον ρυθμό του αγώνα, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει και τις δύο ομάδες».

Για το γήπεδο: «Όπως και με τις καιρικές συνθήκες δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε και με τον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο μου φάνηκε καλό με μια πρώτη ματιά και θα το δούμε και κατά την διάρκεια του αγώνα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Αλκμάαρ, Νικ Φίργκεβερ ανέφερε

Για το αν έχουν ξεχωρίσει κάποιον από τον Ατρόμητο: «Δεν χουμε ξεχωρίσει κάποιον προσωπικά παίκτη. Έχουμε δει όλη την ομάδα και έχουμε δει ότι αποτελείται από ένα καλό σύνολο με πολλούς καλούς παίκτες.

Για το αν προβληματίζεται με την καλή περυσινή εμφάνιση του Ατρομήτου απέναντι στη Νιούκαστλ: «Οι στατιστικές δεν μας επηρεάζουν. Το τι έκανε πέρυσι ο Ατρόμητος είναι κάτι το διαφορετικό. Φέτος είναι άλλη ομάδα, όπως και εμείς άλλωστε. Θα μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα