SOS από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

SOS από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
SOS από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

bet365

Μύδρους εξαπολύουν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ εναντίον της διοίκησης της ομάδος, φέρνοντας στην επιφάνεια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες η πρωταθλήτρια ομάδα.
Τα κορίτσια που φέρνουν στο σύλλογο τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος επί 8 συνεχόμενα χρόνια, καταγγέλλουν τους υπευθύνους της ομάδας για την απαξιωτική στάση και συμπεριφορά τους, ενώ αποκαλύπτουν ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τους διατίθενται ούτε καν τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (ιατρική κάλυψη, ρουχισμός).

Ζητούν ραντεβού με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη για να αποκατασταθούν αυτά τα ζητήματα. Σε διαφορετική περίπτωση όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση των πραγμάτων, με το γυναικείο ποδόσφαιρο να δέχεται ένα ακόμη πλήγμα.

Αναλυτικά η επιστολή των παικτριών:


Προς: Παντώς Υπευθύνου
14/08/2013

Εμείς, οι κατά 8 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την πλήρη απογοήτευσή μας προς τους υπευθύνους της ομάδας.
Εισπράττουμε καθημερινά μια απαξιωτική στάση και συμπεριφορά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει ούτε στις προσωπικότητές μας, ούτε στην ιδιότητά μας σαν αθλήτριες, μα ούτε και στο σύλλογο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ακόμη και για την οικονομική επιβίωσή μας (Από Μάρτιο!!! έχουμε να λαμβάνουμε τα οδοιπορικά μας), μη έχοντας ακόμη και τα απαραίτητα (ρουχισμό εδώ και 4 χρόνια, ιατρική κάλυψη, παίχτριες που τραυματίζονται μένουν στο περιθώριο και αναγκάζονται με δικά τους έξοδα να καλύψουν την αποκατάστασή τους) είμαστε εκεί σε κάθε προπόνηση και αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται σε διακοπές.
Με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ζητήσαμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ. Κατσαρή, αφού προηγουμένως ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Προύσαλης, μας ανέφερε ότι αδυνατεί να κάνει το οτιδήποτε. Ανταπόκριση δεν έχουμε βρει από κανέναν. Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι το champions league είναι ένας θεσμός στον οποίον αν δε παρευρεθεί η ομάδα μπορεί να υποστεί κυρώσεις. Λάβαμε χώρα στο τουρνουά στο οποίο συνέβησαν τα εξής. Η αποστολή περιελάμβανε μόνο 16 παίχτριες, δεν υπήρχε γιατρός ή έστω κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό και δεν είχαμε κανενός τη στήριξη πέραν του προπονητή.
Παρακαλούμε την άμεση ανταπόκριση του ερασιτέχνη με την ανάλογη συμπεριφορά που αρμόζει σε αυτή την ομάδα, όπως κάνουμε και εμείς όλα αυτά τα χρόνια.


ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΑΔΑΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
DIMITRIJEVIC JELENA
ΜΑΡΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΕΛΕΚΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΥΑ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ

πηγή: womensports.gr

 

Τελευταία Νέα