ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ξανά Νίνης για ΠΑΟΚ

Ξανά Νίνης για ΠΑΟΚ

Ξανά Νίνης για ΠΑΟΚ

Το όνομα του Σωτήρη Νίνη ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός διεθνής παραχωρείται από την Πάρμα.  

Οπως γράφει το stival.gr, το συμβόλαιό του αγγίζει τις 700.000 ευρώ και οι άνθρωποι της Πάρμα τον έχουν ενημερώσει πως επιθυμούν να τον δώσουν δανεικό, όμως πρέπει να βρει ομάδα που να καλύπτει πλήρως το συμβόλαιό του, αλλιώς θα αναγκαστεί να περάσει μια σεζόν στο "ψυγείο".

Ο Νίνης εδώ και αρκετό διάστημα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανία. Από εκεί υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπέτις που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και από την Σαραγόσα που υποβιβάστηκε στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ενδιαφέρον τώρα για τον παίκτη έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να δούμε αν θα προχωρήσει σε κρούση προς τον Νίνη ώστε να τον φέρει στην Τούμπα.

Εδώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το γεγονός πως ο Σαββίδης, όπως έχει αποδείξει και έμπρακτα, θέλει να έχει Έλληνες διεθνείς στην ομάδα. Μένει να φανεί αν στον Δικέφαλο ασχοληθούν περισσότερο με την περίπτωσή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.