Οι νέοι ήταν ωραίοι και δυο παλιοί αλλιώς... (vid)

Οι νέοι ήταν ωραίοι και δυο παλιοί αλλιώς... (vid)

bet365

Τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ μαζί με τους Βούκιτς-Ολίσε έδωσαν... χρώμα στο (κατά τα άλλα) φιλικό-αγγαρεία με τον Εθνικό Γαζώρου (2-0)!

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που είχε και ένα τραυματισμό, Κατσικάς, στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε ραγδαία με την είσοδο των Βούκιτς και Ολίσε, αλλά και με τα «γκάζια» του Στέφενς. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Εθνικό Γαζώρου με τα γκολ που πέτυχαν δύο ακραίοι οι Δεληγιαννίδης και Ολίσε. Μέτριος ο Νετσιντ που πήρε το πρώτο του 90λεπτο, έδειξε πως θέλει δουλειά πολύ για να μπει σε διαδικασία διεκδίκησης μιας θέσης στην 11αδα. Στην Τούμπα ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης όπου αναμένεται να υπάρξει μια κινητικότητα στα μεταγραφικά θέματα.

Μετά την ήττα από την Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου με σκοπό ο Χουμπ Στέφενς να έχει μια καλύτερη εικόνα για όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Σήμερα αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώου για πρώτη φορά σε φιλικό επί ελληνικού εδάφους στους Λόπεθ και Νέσιντ. Οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν από τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Συρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Λόπεθ. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Λόρενς, στα άκρα οι Πόποβιτς και Δεληγιαννίδης, ενώ στην επίθεση οι Γιάννου και Νέτσιντ.

Η εικόνα του ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια ως κακή με δυο μόλις τελικές φάσεις για τους Θεσσαλονικείς. Στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Λόρενς ο Κατσικάς θα πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ. Ενώ στο 45’ δυνατό σουτ του Κάτσε ο Παπαθανασίου θα διώξει σε κόρνερ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν φλύαρος στο παιχνίδι του. Είχε πρέσινγκ κατοχή της μπάλας κα προσπαθούσε να απειλήσει από στημένες φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τους χώρους για να αναπτυχθεί σωστά.

Όσο και να έψαχναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να βρουν ρυθμό αυτός δεν ερχόταν με τίποτα, ενώ υπήρχαν και τα ατομικά λάθη που ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις εκνευριστικά. Στο 26’ είχαμε τον τραυματισμό των δύο κεντρικών αμυντικών του Δικεφάλου, Κατσικά-Λόπεθ. Ο πρώτος αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Τζανδάρης, ενώ ο Ισπανός συνέχισε στο παιχνίδι.

Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν πολύ καλά οργανωμένος στα μετόπισθεν και με τον Σκοπιανό Νατσεφσκι προσπαθούσε να «τρυπήσει» την άμυνα του ΠΑΟΚ. Όπως ση φάση του 35ου λεπτού ο επιθετικός του Γάζωρου εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Λόπεζ και Σκόνδρα,(ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο) που δεν συνεννοήθηκαν για το ποιος θα διώξει, πιάνοντας το σουτ με τον Γλύκο να διώχνει εντυπωσιακά.

Ο Στέφενς στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι τον Βούκιτς και το σύστημα του ΠΑΟΚ από 4-4-2 έγινε 4-2-3-1. Οι Θεσσαλονικείς έγιναν πιο κινητικοί, αλλά και παραγωγικοί. Στο 51’ έπειτα από κάθετη πάσα του Πόποβιτς ο Νέτσιντ γύρισε το κορμί του και με το αριστερό σούταρε με την μπάλα φεύγει άουτ. Στο 57’ ο Πόποβιτς έκανε μια από τις γνωστές του κούρσες πάσαρε στον Δεληγιαννίδη, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Δεληγιαννίδης που ήταν σε όλες τις φάσεις στο 59’ άνοιξε το σκορ από στημένη φάση. Μετά από κόρνερ του Λόρενς, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ πήδηξε πιο ψηλά από όλους πιάνοντας την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 71’ ήρθε και το 2-0 από τον Ολίσε. Όλα ξεκίνησαν από την πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Βούκιτς στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, βγάζοντας τον Ολίσε σε θέση βολής. Ο τελευταίος κρέμασε τον Μέλκα πετυχαίνονται το γκολ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς(29’ Τζανδάρης) Λόπεθ, Σκόνδρας(61’ Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Λόρενς, Πόποβιτς(69’Πέλκας), Δεληγιαννίδης(61’ Ολίσε), Γιάννου(46’ Βούκιτς), Νέτσιντ.

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου(46’ Μέλκας), Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Δέντσας, Γαιδαρτζής, Ναστέφσκι, Μεταλλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα