Ανατροπή με Γκομίς στη Νιούκαστλ!

Δημήτρης Βέργος
Ανατροπή με Γκομίς στη Νιούκαστλ!

bet365

Εκεί που η μεταγραφή έδειχνε να χαλάει, Νιούκαστλ και Λυών έφτασαν τελικά σε συμφωνία στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως επιβεβαίωσε και ο Ζαν-Μισέλ Ολάς.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Άλαν Πάρντιου, ωστόσο οι «Καρακάξες» δεν έδειχναν διατεθειμένες να ανεβούν πάνω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η Λυών φάνηκε να θέτει βέτο και η μεταγραφή έδειχνε να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Ωστόσο, μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής αλλάζει τα δεδομένα καθώς η Νιούκαστλ εντελώς απρόσμενα επανήλθε με μία νέα βελτιωμένη προσφορά που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια (8 εκατ. συν 2 εκατ. μπόνους) και η Λυών άναψε το πράσινο φως της παραχώρησης του 27χρονου Γάλλου επιθετικού στον αγγλικό σύλλογο.

Την είδηση της επίτευξης της συμφωνίας αποκάλυψε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς. «Συμφωνήσαμε με τη Νιούκαστλ στα 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατ. μπόνους. Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες», υπογράμμισε ο Ολάς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα