Ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη ο Μπέιλ

Δημήτρης Βέργος
Ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη ο Μπέιλ

bet365

Μετά το ισπανικό δημοσίευμα της AS για συμφωνία της Τότεναμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και στον αγγλικό Τύπο η Mirror παρουσιάζει ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Μπέιλ στους Μερένχες.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, βαδίζει όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα deal που θα σπάσει κάθε ρεκόρ μεταγραφής ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Όπως δείχνουν τα πράγματα η συμφωνία αναμένεται να κλείσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, απλά αυτό που παίζεται είναι το αν η Τότεναμ θα ζητήσει και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Χθες η AS ήταν αυτή που αποκάλυψε πως Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ. Η επιβεβαίωση αυτής της είδησης ήρθε σήμερα και από την Αγγλία καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mirror, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια σε αυτό το τριψήφιο μυθικό ποσό και πλέον ο Μπέιλ είναι έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Άλλωστε ο Ουαλός άσος από προχθές έχει ξεκαθαρίσει στον Βίλας-Μπόας πως θέλει να πάρει μεταγραφή.

Πάντως ο υπόλοιπος αγγλικός Τύπος για την ώρα κρατάει μια επιφυλακτική στάση για το αν υπάρχει οριστική συμφωνία. Σαφώς και οι Άγγλοι βλέπουν τη μεταγραφή να «κλείνει» μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, αλλά όπως τονίζουν από το Νησί ίσως την τελευταία στιγμή οι Σπερς προσπαθήσουν εκτός από το αστρονομικό ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους να πάρουν και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα από τους Μερένχες. Ο Βίλας-Μπόας φαίνεται να κοιτάζει τις περιπτώσεις των Φάμπιο Κοεντράο και Άνχελ ντι Μαρία, με τον δεύτερο πάντως να μην βλέπει αυτό το ενδεχόμενο με θετικό μάτι. Επίσης στο τραπέζι πέσανε και τα ονόματα των Μόντριτς και Μοράτα, παίκτες όπως που στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν συζητούν να παραχωρήσουν σε καμία περίπτωση.

Την ίδια στιγμή οι εφημερίδες της Μαδρίτης στην Ισπανία και σήμερα μιλάνε για τελειωμένη υπόθεση που αναμένεται να ολοκληρωθεί από στιγμή σε στιγμή. Η AS αναφέρει ότι ο Μπέιλ προπονήθηκε μόνος του μετά την ανακοίνωση της επιθυμίας του να αποχωρήσει και μάλιστα όπως τονίζει ο Ουαλός άσος ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή των Σπερς για το φιλικό με τη Μονακό το Σάββατο, σε μία προσπάθεια να πιέσει ακόμα πιο πολύ την κατάσταση. Όσο για τη Marca θεωρεί πιθανό μέσα στην επικείμενη συμφωνία-μαμούθ να συμπεριληφθεί και έμψυχο αντάλλαγμα με τις πληροφορίες να συγκλίνουν ότι αυτός θα είναι ο Φάμπιο Κοεντράο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα