«Η Ντόρτμουντ με εξαπάτησε»

«Η Ντόρτμουντ με εξαπάτησε»

Δημήτρης Βέργος
«Η Ντόρτμουντ με εξαπάτησε»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα... γυρίζει και μία μέρα μετά τις θετικές δηλώσεις για την Ντόρτμουντ εξαπέλυσε τα βέλη τους προς τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Πολωνός επιθετικός της Ντόρτμουντ μέσα σε μία μέρα φέρνει τα... πάνω-κάτω στην ομάδα καθώς φρόντισε να κάνει στροφή 180 μοιρών σε σχέση με όσα δήλωνε για τον σύλλογο μόλις χθες στον γερμανικό Τύπο.

Ο Λεβαντόφσκι σε δηλώσεις του στην Bild είχε τονίσει πως η κόντρα του με τη διοίκηση για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι έχει περάσει στο παρελθόν και από εδώ και πέρα είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα όμως σε δηλώσεις του στον πολωνικό Τύπο αποκαλύπτει πως νοιώθει εξαπατημένος στην Ντόρτμουντ από τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της μεταγραφής του, αλλά και από υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν!

«Όταν κάποιος λέει κάτι, τότε πρέπει να κρατάει τον λόγο του. Δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της μεταγραφής μου, αλλά και με άλλα πράγματα που συζητήσαμε με τη διοίκηση και ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Φαίνεται ότι όσα ειπώθηκαν ενώπιόν μου ήταν ψέματα. Όσο σκληρά και να προπονούμαι, όσο σκληρά και να προσπαθώ, θα αισθάνομαι εξαπατημένος. Ίσως βέβαια αυτή η φράση να είναι υπερβολική, συνεπώς θα πω ότι είμαι δυσαρεστημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεβαντόφσκι σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα