Και ο Μόντριτς στο τραπέζι για Μπέιλ

Δημήτρης Βέργος
Και ο Μόντριτς στο τραπέζι για Μπέιλ

bet365

Το όνομα του Κροάτη μέσου είναι το νέο «όπλο» που σκέφτεται να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Τότεναμ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της ζητώντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ουαλού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένχες για την ώρα δεν αγγίζουν το ποσό που ζητάνε οι Σπερς παρά την αρχική μεγάλη τους προσφορά που απορρίφθηκε και ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις με χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα για να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Το νέο σενάριο που έπεσε στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι αυτό με τον Λούκα Μόντριτς, τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Τότεναμ (μαζί με τη χρηματική του προσφορά) για να φέρει στο Μπερναμπέου τον Μπέιλ.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Times ο τεχνικός των Σπερς, Άντρε Βίλας-Μπόας δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός στην επιστροφή του Μόντριτς στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κροάτης άσος είχε πάρει μεταγραφή από την Τότεναμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης το περσινό καλοκαίρι έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα