Μόντριτς ο νέος στόχος της Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Βέργος
Μόντριτς ο νέος στόχος της Γιουνάιτεντ

bet365

Πρόταση για τον Κροάτη μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που δεν προχωράνε οι περιπτώσεις των Φάμπρεγας και Φελαϊνί.

Παρά τις επίμονες προσπάθειές του ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν μπορεί να ενισχύσει τον χώρο της μεσαίας του γραμμής. Από τη μία τα διαδοχικά «όχι» της Μπαρτσελόνα για τον Φάμπρεγας και από την άλλη η διστακτικότητα στην περίπτωση του Φελαϊνί της Έβερτον, τον οποίο τα «Ζαχαρωτά» θέλουν πολύ να κρατήσουν, κάνει τους «Κόκκινους Διαβόλους» να κοιτάνε και άλλες περιπτώσεις.

Έτσι σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα των Times του Λονδίνου η Γιουνάιτεντ θα στραφεί στην περίπτωση του Λούκα Μόντριτς και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον παίκτη δεν είναι καινούργιο καθώς στο Ολντ Τράφορντ είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Μόντριτς πριν κάποια χρόνια, όταν αυτός κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως πρώτος μεταγραφικός στόχος για τον Ντέιβιντ Μόγιες παραμένει πάντα ο Φάμπρεγας, αλλά η σκληρή στάση της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή ίσως τελικά να αλλάξει τα δεδομένα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα