«Θέμα ωρών η μεταγραφή Μπέιλ»

Δημήτρης Βέργος
«Θέμα ωρών η μεταγραφή Μπέιλ»

bet365

Όπως αναφέρει η Marca, η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ζήτημα ωρών, τη στιγμή που και τα δημοσιεύματα στην Αγγλία φουντώνουν κι άλλο τα σενάρια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει μια πρόταση-μαμούθ στην Τότεναμ που θα ανέρχεται γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουαλός άσος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Τότεναμ για χάρη των Μαδριλένων και σύμφωνα με τη Marca ίσως το «μπαμ» του καλοκαιριού να είναι πλέον ζήτημα ωρών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η ισπανική εφημερίδα.

Μάλιστα τα σενάρια φουντώνουν και από την Αγγλία με τον πρόεδρο των Σπερς, Ντάνιελ Λέβι να πετάει χθες για το Λονδίνο προκειμένου να διαπραγματευτεί την πώληση του Μπέιλ στη Ρεάλ, αντί να επιστρέψει στη Φλόριντα για να συνεχίσει τις οικογενειακές διακοπές του.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ φαίνεται πως έχει ενημερωθεί ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Γουάιτ Χαρτ Λέιν και όπως δείχνουν τα πράγματα στο στρατόπεδο της Τότεναμ αναμένουν πλέον μία μυθική πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αγγίζει τριψήφιο νούμερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα