Πήρε Ερνάντεζ ο Αστέρας

Φώτης Καρακούσης
Πήρε Ερνάντεζ ο Αστέρας

bet365

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε τον δανεισμό του 27χρονου τερματοφύλακα Ντάνι Ερνάντεζ στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο αντί Φούλοπ είναι από την Βενεζουέλα και πέρσι είχε 24 συμμετοχές στην Πριμέρα.

Μπορεί στις τελευταίες του δηλώσεις ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης να έλεγε πως είναι εξαιρετικά πιθανό ο αντικαταστάτης του Μάρτιν Φούλοπ να είναι Έλληνας, ωστόσο όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη, μιας και ο εκλεκτός είναι ο εκ Βενεζουέλας ορμώμενος Ντάνι Ερνάντεζ. Αυτό γνωστοποίησε και ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βαγιαδολίδ στην οποία άνηκε και θα ανήκει ο παίκτης.

Ο Ερνάντεζ, όπως τονίζουν και οι Ισπανοί, θα δοθεί με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νέος πλέον πορτιέρο των Αρκάδων διανύει το 27ο έτος της ηλικίας του και πέρσι στην Πριμέρα με την Βαγιαδολίδ είχε 24 συμμετοχές, αριθμός που ωστόσο δεν ήταν αρκετός να τον κρατήσει στην ομάδα, κάτι που φυσικά δεν στεναχώρησε καθόλου του Τριπολιτσιώτες, που κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα