«Θα είναι ένα δυνατό ματς»

«Θα είναι ένα δυνατό ματς»

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης γνωρίζει τη Νις και μίλησε για ομάδα με ταυτότητα νικητή και το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για την πρόβα τζενεράλε και το φιλικό με τη Νις πριν τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, με εμπειρία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, είπε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ για τη Νις:

«Προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν σ´ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν έκπληξη η πορεία της, για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του προπονητή της, που είναι από τους πιο πετυχημένους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο κ. Πιέλ έδωσε και στη Νις ταυτότητα νικητή. Για εμάς αυτό είναι το τελευταίο δυνατό φιλικό πριν ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες. Νομίζω ότι θα είναι ένα δυνατό ματς, στα επίπεδα αυτών που θα αντιμετωπίσουμε στην αρχή της χρονιάς κι ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές για τους αγώνες με τη Μέταλιστ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα