«Καμία σύγκριση Λουκάκου με Ντρογκμπά»

«Καμία σύγκριση Λουκάκου με Ντρογκμπά»

Δημήτρης Βέργος
«Καμία σύγκριση Λουκάκου με Ντρογκμπά»

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου εντυπωσιάζει στην προετοιμασία της Τσέλσι, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να σταματήσει τις συγκρίσεις με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Λουκάκου επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Γουέστ Μπρομ με την οποία «έβγαλε μάτια κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν με τα γκολ που σημείωσε και τη συνολική γεμάτη του χρονιά στο Χόθορνς.

Η επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ δημιουργεί ευχάριστους πονοκεφάλους στον Ζοσέ Μουρίνιο, ειδικά με την πολύ κατάσταση στην οποία δείχνει ότι βρίσκεται στην προετοιμασία της Τσέλσι.

Πολλοί άρχισαν ήδη τις συγκρίσεις με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ωστόσο ο τεχνικός των Μπλε, Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να βάλει φρένο στα συγκεκριμένα σχόλια σε μία προσπάθεια να μη.. φουσκώσουν τα μυαλά του νεαρού Βέλγου επιθετικού.

«Πρέπει να σεβαστούμε τον Ντιντιέ, γιατί ο Ντιντιέ ήταν μοναδικός στην ιστορία της Τσέλσι. Επίσης πρέπει να σεβαστούμε και τον Λουκάκου και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μην τον συγκρίνουμε με έναν θρύλο της Τσέλσι. Το παιδί ωστόσο διαθέτει ταλέντο», ανέφερε ο Μουρίνιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα