Χουάνπε ο... εκλεκτός για ΑΕΚ

Χουάνπε ο... εκλεκτός για ΑΕΚ

Gazzetta team
Χουάνπε ο... εκλεκτός για ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του στόπερ της Λας Πάλμας, Χουάνπε εξετάζει σοβαρά για το κέντρο της άμυνάς της η ΑΕΚ, με τον παίκτη να επιθυμεί την αποχώρησή του από την ισπανική ομάδα.

Στον 22χρονο Ισπανό, ύψους 1,9 μ. φαίνεται ότι καταλήγουν οι «κιτρινόμαυροι» για την ενίσχυσή τους στην οπισθοφυλακή. Ο νεαρός στόπερ μάλιστα έχει μείνει ελεύθερος και οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Ο Χουάνπε προέρχεται από τις Ακαδημίες της Λας Πάλμας, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρυσι, τον άφησε με μόλις δύο συμμετοχές σε ολόκληρη τη σεζόν.

Συγκεκριμένα οι γιατροί διέγνωσαν αρρυθμίες στην καρδιά κι έτσι στο πρώτο μισό της χρονιάς έμεινε στα... πιτς. Πλέον όμως είναι απολύτως υγιής, ωστόσο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Τενερίφη.

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεσή του πάντω έχει παίξει και ο πρώην άσος του Δικεφάλου, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που είναι τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας. Σε δηλώσεις του δε έδειξε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης, προσθέτοντας πως: «Είπα στον Χουάνπε να πάει με κλειστά μάτια στην ΑΕΚ. Του είπα ότι θα είναι μία ιδανική επιλογή για εκείνον και πως πλέον με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πρόεδρο, υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά, κάτι που απασχολεί έναν ποδοσφαιριστή».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα