Επιβεβαιώνει για Ρούνεϊ η Τσέλσι!

Επιβεβαιώνει για Ρούνεϊ η Τσέλσι!

Gazzetta team
Επιβεβαιώνει για Ρούνεϊ η Τσέλσι!

bet365

Οι «Μπλε» του Λονδίνου επιβεβαίωσαν ότι κατέθεσαν πρόταση για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν συμπεριέλαβαν στην προσφορά τους κάποιον παίκτη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Τσέλσι προσέφερε για τον Άγγλο επιθετικό 10 εκατομμύρια και έναν εκ των Ναβίντ Λουίζ ή τον Χουάν Μάτα. Ο παίκτης φέρεται να καταλήγει προς τη φυγή από το Ολντ Τράφορντ, αφού οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες ότι τον υπολογίζει ως δεύτερη λύση στην επίθεση τον δυσαρέστησαν.

«Επιβεβαιώνουμε την κατάθεση πρότασης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως στους όρους που είχαν συμπεριληφθεί στην προσφορά, δεν είχε συμπεριληφθεί παραχώρηση κάποιου από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας, όπως λανθασμένα αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «Μπλε», οι οποίοι αναμένεται να επιμείνουν για τον Ρούνεϊ, μιας και αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους του Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα