«Τον Ατρόμητο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Τον Ατρόμητο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας τόνισε ότι φέτος ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, ενώ υποστήριξε ότι θα είναι πολύ σημαντικό φέτος για την ομάδα να προκριθεί στους ομίλους του Europa.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στη SportDay, όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους, στη χαμένη ευκαιρία με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και στους φετινούς στόχους.

Σας χρωστάει κάτι η τύχη από τα περσινά ματς με τη Νιούκαστλ;

«Ποδόσφαιρο, φίλε. Αυτό που έγινε πέρυσι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εσύ πρέπει να την προκαλείς την τύχη σου. Και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, παντού. Εμείς το κάναμε. Την προκαλέσαμε. Τα κάναμε όλα σωστά, αλλά δεν μας ήθελε. Ελπίζουμε να το πετύχουμε φέτος».

Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε, ζείτε για αυτά τα ματς του Αυγούστου.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους. Θα είναι μεγάλη επιτυχία και για την ομάδα και για τα ονόματά μας. Θα κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και θα παίξουμε πολλά ματς στην Ευρώπη».

Θα μπορούσατε όμως να ετοιμάζεστε και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάλι η τύχη δεν ήταν μαζί σας με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εκείνο το βράδυ μπορεί να μην τα καταφέραμε, μπορεί να μην πετύχαμε το γκολ που θέλαμε, αλλά ξέρεις κάτι; Πήγαμε στο σπίτι μας χαρούμενοι. Κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε, δημιουργήσαμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπήκε η μπάλα μέσα, αλλά ένιωθες γεμάτος απ' την προσπάθειά σου».

Παίξατε στα πλέι οφ όπως δεν είχατε παίξει όλη τη χρονιά. Η αλλαγή προπονητή ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η αλλαγή;

«Ναι, βοήθησε ο προπονητής. Με τον κ.Παράσχο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εφερε τις δικές του ιδέες, μια δική του φιλοσοφία και βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ καλό που δουλεύουμε από την αρχή για την επόμενη σεζόν. Θα περάσει το μήνυμα που θέλει. Είναι πολύ καλός προπονητής και αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο στη σεζόν που έρχεται».

Οι στόχοι στο πρωτάθλημα;

«Πάντα υψηλοί. Πέρυσι βγήκαμε τρίτοι, τώρα θέλουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να το πετύχουμε. Τα έχουμε όλα. Έχουμε έναν πρόεδρο που μας τα δίνει όλα για να έχουμε την ομάδα ψηλά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας πιστεύουν, που στηρίζονται σε εμάς και πάνω απ' όλα να ικανοποιήσουμε τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα