Πέντε προτάσεις για Μπερνάρντ!

Θάνος Σαρρής
Πέντε προτάσεις για Μπερνάρντ!

bet365

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Μπερνάντ, αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πέντε προτάσεις για την απόκτησή του.


Παίζοντας στην τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό, ο άσος της «Γκάλο» αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του Μπραζιλεϊράο. Ήδη από πέρσι ακούγεται ότι θα κάνει σύντομα το βήμα στην Ευρώπη, ενώ φέτος είναι πιθανόν η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί. Ο 20χρονος έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες και παρότι δηλώνει συγκεντρωμένος στις προσπάθειες της ομάδας του στο Κόπα Λιπερταδόρες (ήττα με 2-0 από τη Νιούελς στον πρώτο ημιτελικό), παραδέχεται ότι υπάρχουν προτάσεις.

«Έχω ήδη πει ότι δεν θα μιλήσω δημόσια για αυτό, αλλά ο πρόεδρος έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι υπάρχουν πέντε προτάσεις». Ο Ζουάν Ρεόλ, συνεργάτης του ατζέντη του, υποστήριξε: «Η διοίκηση της Ατλέτικο Μινέιρο είναι η μοναδική που μπορεί να μιλήσει για διαπραγματεύσεις, αλλά φυσικά υπάρχουν προτάσεις. Η Ντόρτμουντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Η Τότεναμ επίσης, αλλά από τη στιγμή που πήραν τον Παουλίνιο, η υπόθεση έχει μπει στον πάγκο.

Η Πόρτο είναι επίσης ένας από τους συλλόγους, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Μπερνάντ δεν θα διαπραγματευτεί κατά τη διάρκεια του Κόπα Λιμπερταδορες. Αν η Ατλέτικο Μινέιρο αποκλειστεί την Τςτάρτη, είναι πιθανόν ο πρόεδρος Αλεξάνδρε Καλίλ θα μιλήσει για τις διαπραγματεύσεις λίγες μέρες μετά».

 

Τελευταία Νέα