Πιτσιρικάδες υπό προϋποθέσεις στον Άρη

Πιτσιρικάδες υπό προϋποθέσεις στον Άρη

Gazzetta team
Πιτσιρικάδες υπό προϋποθέσεις στον Άρη

bet365

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, ξεκαθάρισε ότι ο Άρης δεν πρόκειται να κάνει κινήσεις για τα μάτια του κόσμου όσον αφορά τους παίκτες κάτω των 24, προκειμένου να πάρουν τις ευκαιρίες τους οι παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Ο Άρης δεν έχει περιορισμό στις μεταγραφές νεαρών παικτών, ωστόσο ο Ηλιάδης δεν θέλει να χαθεί το μέτρο και να παραγκωνιστούν παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Για αυτό, ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Μούτα και τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου μεγάλη προσοχή στις εισηγήσεις τους.

«Το βιογραφικό και οι ικανότητες όσων προορίζονται για τον Άρη θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα από όσων ανήκουν ήδη στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου, αλλά για την ουσία», ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα