Το «ευχαριστώ» της Φούλαμ σε Καραγκούνη

Το «ευχαριστώ» της Φούλαμ σε Καραγκούνη

Δημήτρης Βέργος
Το «ευχαριστώ» της Φούλαμ σε Καραγκούνη

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από σήμερα και επίσημα ελεύθερος με τη Φούλαμ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Γνωστό ήταν εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ. Από σήμερα ο Έλληνας διεθνής είναι και επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του καθώς ο αγγλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα, ανακοινώνοντας πως μένει ελεύθερος.

«Ο Έλληνας μαχητής Γιώργος Καραγκούνης ήρθε μόλις τον Σεπτέμβρη του 2012 στον σύλλογο, αλλά κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να σκοράρει δύο όμορφα μακρινά γκολ απέναντι στη Γουίγκαν και την Μπλάκπουλ τον Ιανουάριο. Το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Μπλάκπουλ ψηφίστηκε ως το δεύτερο καλύτερο γκολ της σεζόν για την ομάδα μας, ενώ στην ψηφοφορία των οπαδών μας για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν ήταν δεύτερος πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κάτι που αποδεικνύει ότι παρά το μικρό διάστημα της παραμονής του κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των φίλων της ομάδας με την επιμονή και τη μαχητικότητά του», ανέφερε η ανακοίνωση της Φούλαμ.

Πλέον μετά την ανακοίνωση της αποδέσμευσής του, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Καραγκούνη με το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους «πράσινους» να είναι ανοικτό.

Εκτός από τον Καραγκούνη, «αντίο» στη Φούλαμ είπαν και οι Σβάρτσερ, Ντέιβις, Μπερντ, Πέτριτς και Σομόγκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα