Πρώτος στόχος ο Λεβαντόφσκι στη Σίτι

Δημήτρης Βέργος
Πρώτος στόχος ο Λεβαντόφσκι στη Σίτι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την πώληση του Κάρλος Τέβες στη Γιουβέντους θα βάλει μπροστά την περίπτωση του Πολωνού φορ της Ντόρτμουντ.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι γνωστό εδώ και καιρό καθώς οι «Πολίτες» μαζί με Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι από τις ομάδες που μάχονται για να αποκτήσουν τον άσο της Ντόρτμουντ.

Πλέον η Σίτι πιθανολογείται πως μέσα στις επόμενες μέρες ίσως κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του Λεβαντόφσκι, προσφέροντας 30 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Αυτό που πιθανότατα θα επιταχύνει τις εξελίξεις είναι η πώληση του Κάρλος Τέβες στη Γιουβέντους, κάτι που αφήνει τους «Πολίτες» με τους Αγουέρο και Τζέκο για τη γραμμή κρούσης, με τον δεύτερο μάλιστα να θεωρείται αβέβαιο αν θα βρίσκεται και του χρόνου στο Μάντσεστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα