«Καστοριά και Σικάγο Μπουλς»

Τι oμάδα είσαι; Τι oμάδα είσαι;
«Καστοριά και Σικάγο Μπουλς»

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης ψήφισε τις αγαπημένες του ομάδες στο γκάλοπ του gazzetta.gr και δεν έκρυψε πως από την Ελλάδα είναι Καστοριά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγαπάει την Καστοριά και το δηλώνει ανοιχτά, καθώς δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλη ομάδα από την Ελλάδα: «Στην Ελλάδα είμαι Καστοριά, στην Αγγλία υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ από την Ιταλία προτιμώ την Γιουβέντους, στην Ισπανία μου αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και η Μπάγερν από την Γερμανία. Στη Γαλλία μου αρέσει η Λιόν και στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ ενώ στο ΝΒΑ λέω πως είμαι Σικάγο Μπουλς».

Οι βασικές επιλογές του Μάρκου Βελλίδη στην ψηφοφορία του gazzetta έχουν ως εξής:

Ελλάδα: Καστοριιά

Αγγλία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιταλία: Γιουβέντους

Ισπανία: Ρεάλ

Γερμανία: Μπάγερν Μονάχου

Κύπρος: ΑΠΟΕΛ

Γαλλία: Λιόν

ΝΒΑ: Σικάγο Μπουλς

Ψήφισε και εσύ!

Η κάλπη του gazzetta θα μείνει ανοικτή, συνολικά, για 26 ημέρες, δηλαδή μέχρι την 1η Ιουλίου, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες του να διαμορφώσουν με την ψήφο τους το μεγαλύτερο, σε αριθμό συμμετεχόντων, δείγμα που διαμορφώθηκε ποτέ στην καταμέτρηση της απήχησης των ελληνικών και ξένων συλλόγων του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και της δυναμικής συλλόγων και εθνικών ομάδων.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων στην ιστορία των μεγάλων ελληνικών συλλόγων ήταν μόνο η αρχή. Η δική σας συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε ιστορικό προηγούμενο, με περίπου 35 χιλιάδες ανθρώπους να λαμβάνουν μέρος στην μεγαλύτερη αθλητική δημοσκόπηση που έγινε ποτέ, άνοιξε νέο δρόμο. Και το gazzetta συνεχίζει σε αυτόν. Σας δίνει την ψηφιακή κάλπη και σας προσκαλεί στην μεγαλύτερη αθλητική απογραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Με τη συμμετοχή σας, το gazzetta επιχειρεί να χαρτογραφήσει αθλητικά την Ελλάδα και να καταγράψει τη δυναμική και την απήχηση όλων των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν σταματούμε όμως εκεί. Με τη δική σας συμμετοχή, για πρώτη φορά επιχειρούμε να μετρήσουμε και την δυναμική των ξένων συλλόγων, των εθνικών ομάδων, όπως και των ομάδων του ΝΒΑ.

Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή με την προηγούμενη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ, να κάνεις like στο gazzetta και να πάρεις μέρος στην ψηφοφορία. Το gazzetta σου δίνει την ευκαιρία συμμετοχής στο μεγαλύτερο οπαδοψήφισμα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

30 σούπερ δώρα!

Ολοι οι ψηφοφόροι θα μπουν σε κλήρωση για σούπερ δώρα, τα οποία εξασφάλισε το gazzetta για να σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη.

Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα φανταστικό ηλεκτρικό scooter ΕMW αξίας 2535 ή 2635 ευρώ! Μάθε τα πάντα για τα ηλεκτρικά scooter EMW (πάτα εδώ), τα οποία σου δίνουν την δυνατότητα να καλύψεις 300 χιλιόμετρα με 1 ευρώ! Μπες τώρα στο site της EMW να δεις όλα τα μοντέλα.

Ενας τυχερός θα κερδίσει 1 χρόνο συνδρομής OTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου!

Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Pro Evolution Soccer 2013 PlayStation 3, 5 τυχεροί από ένα Pro Evolution Soccer 2013 PC, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Football Manager 2013 PC!

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Nike T-Shirt Juventus και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια Mercurial Veloce AG της Nike!

Σχετικά με το παιχνίδι

- Σε κάθε κατηγορία μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία ομάδα.

- Στην κατηγορία "Ευρώπη" αν ψηφίσετε μία από τις ομάδες που ανήκει στις έξι επόμενες κατηγορίες (στα έξι αναφερόμενα πρωταθλήματα, Premier League, Campionato, Championnat, Primera Division, Bundesliga, Πρωτάθλημα Κύπρου) τότε αυτομάτως η ψήφος θα καταμετρηθεί και στην κατηγορία (πρωτάθλημα) στην οποία ανήκει η ομάδα.

- οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί και εμφανίζονται αλφαβητικά βάσει της κατηγορίας στην οποία έπαιξαν κατά τη σεζόν 2012-13!

- Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα μόνο μίας ψήφου.

Μη χάνεις χρόνο! Πάτα εδώ και ρίξε κι εσύ την ψήφο σου στην κάλπη, πάρε μέρος στην μεγαλύτερη αθλητική απογραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τι oμάδα είσαι;
Τι oμάδα είσαι;