Σίγουροι για τον Τζιόλη στον ΠΑΟΚ

Σίγουροι για τον Τζιόλη στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σίγουροι για τον Τζιόλη στον ΠΑΟΚ

bet365

Πεπεισμένοι ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τόσο με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά όσο και με τον χαρακτήρα του είναι όλοι στον ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής μέσος θα φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο, καθώς ο ατζέντης του αναμένεται να πάει στη Γαλλία μέσα στη βδομάδα για να διαπραγματευτεί την αποδέσμευσή του από τη Μονακό.

Ο Τζιόλης είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο όλοι στον ΠΑΟΚ λένε μόνο καλά λόγια, αφού τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Όλοι στην ΠΑΕ φαίνεται ότι συμφωνούν στην απόκτησή του, ενώ άποψη έχει και ο Στέφενς, που τον ξέρει από όταν έπαιζε στη Βέρντερ.

Η υποδοχή, λοιπόν, που θα συναντήσει αν όλα πάνε καλά θα είναι κάτι παραπάνω από καλή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν συν τοις άλλοις και καλούς Έλληνες παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα