Συναντήσεων συνέχεια για Ηλιάδη

Συναντήσεων συνέχεια για Ηλιάδη

Gazzetta team
Συναντήσεων συνέχεια για Ηλιάδη

bet365

Μετά τον διαφαινόμενο συμβιβασμό με την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη, ο ιχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο των Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και Ντ΄λικο, φιλοδοξώντας να πετύχει διακανονισμό.

Στους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι εκπροσωπούνται από κοινό δικηγόρο, οφείλονται περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αποτελούν ένα μεγάλο «αγκάθι» για τους «κίτρινους».

Ο Ηλιάδης θα επιδιώξει συμβιβασμό και διακανονισμούς και αν το πετύχει τότε το πιθανότερο είναι να μην συμπεριληφθούν οι εν λόγω συμφωνίες στην εκδίκαση για το άρθρο 99. Μέσα στη βδομάδα οι συναντήσεις του Ηλιάδη θα συνεχιστούν, με τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό να παίρνουν σειρά μέσα στη βδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα