Ξεκαθαρίζει του Μάτα

Δημήτρης Βέργος
Ξεκαθαρίζει του Μάτα

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι θα καθίσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο ίδιο τραπέζι για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους Μπλε.

Ο ίδιος ο Μάτα επιθυμεί την παραμονή του στο Στάμφορντ Μπριτζ, κάτι που έκανε γνωστό με δηλώσεις του πριν από μερικές μέρες. Όμως, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία τονίζουν πως ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, παρά τις δύο εξαιρετικές χρονιές που έκανε ο παίκτης με τη φανέλα των «Μπλε».

Μάλιστα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Ιβηρική κάνουν λόγο ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο... ακουστικό της και είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση σε περίπτωση που μάθει και επίσημα πως ο Μάτα είναι προς πώληση.

Η περίπτωση της παραμονής ή όχι του παίκτη στο Λονδίνο θα ξεκαθαρίσει πάντως με την επιστροφή του στην Αγγλία μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ισπανίας στο Confederations Cup. Ο Μάτα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μουρίνιο κι εκεί θα μάθει από επίσημα χείλη για το τι πρόκειται να συμβεί.

Πηγές από το περιβάλλον του πoδοσφαιριστή πάντως τονίζουν πως ο Μάτα θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι, ωστόσο δεν είναι χαρούμενος από τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο δεν δείχνει να τον υπολογίζει.

«Του αρέσει πολύ που βρίσκεται στην Τσέλσι, αλλά δεν είναι καθόλου χαρούμενος από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον προπονητή του να μην τον έχει στα πλάνα του. Συνεχώς αναρωτιέται από που πηγάζουν αυτές οι φήμες. Για την ώρα είναι9 συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισπανίας, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα