Διγκόζης: « Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Διγκόζης: « Φαβορί ο Ολυμπιακός»

bet365

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Άγγελο Διγκόζη με αφορμή το σημερινό «τελικό» Ολυμπιακού Βόλου - Παναιτωλικού με τον πρώην προπονητή της Παναχαϊκής να δίνει τα προγνωστικά του σχετικά με την άνοδο στη Super League.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχρισε ως φαβορί ανόδου τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αποψή του πως τα Play- Off θα πρέπει να καταργηθούν και να λαμβάνεται υπόψη η τελικη βαθμολογία του πρωταθλήματος σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο.

- Σήμερα κρίνεται η άνοδος στη Super League ποιός από τους δύο σημερινούς αντιπάλους πιστεύετε πως είναι το φαβορί;

«Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός Βόλου λόγω έδρας αλλά και εξαιτίας των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

- Θεωρείτε ότι είναι σωστό η άνοδος να κρίνεται στη διαδικασία των Play- Off και όχι από την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα είναι άδικο για τους παίκτες να παίζουν τους κόπους της χρονιάς στα Play- Off και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, πόσο μάλλον όταν ένα πρωτάθλημα όπως το εφετινό που είχε 42 αγωνιστικές. Κατά την προσωπική μου γνώμη θα πρέπει να καταργηθούν τα Play- Off και να λαμβάνετε υπόψη η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος απ'όπου και θα κρίνεται ποιός θα πάρει την άνοδο και ποιός όχι».

- Το κλίμα των δύο τελευταίων ημερών πιστεύετε ότι θα δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το ματς λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα;

« Το παιχνίδι γίνεται περισσότερο ντέρμπι κυρίως με τα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου. Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο ξεχνάνε όλα όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες και επικεντρώνονται στο παιχνίδι αλλά και στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

-Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες έγιναν επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμο του Σταμάτη Καρρά. Υπάρχει ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι;

« Είναι παιχνίδι στο οποίο θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μια από τις δύο ομάδες θα πάρει την άνοδο για τη Super League. Πιστεύω πς η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχτούν επεισόδια παρόμοια με αυτά του πρώτου αγώνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

- Ποιά από τις δύο ομάδες θα θέλατε να πάρει την άνοδο στη Super League;

«Η ευχή μου είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Να το ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι, όσο κι αυτοί που θα το δουν από την τηλεόραση αν και δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος δεν θα έχει τη δυνατότητα να το δει. Επίσης ελπίζω το ματς αυτό να αποτελέσει διαφήμιση για ένα τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως ήταν το εφετινό της Football League».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα